duminică, 21 decembrie 2014

Trei baieti, o singura pastila !



Acest blog a fost creat in urma unui eveniment care a starnit controverse in randul pensionarilor, in special al celor care au o respectabila varsta ce contine 3 cifre. Ne aflam intr-o farmacie a carui melodie ne tine loc de imn national, de mama, de tata, si de cei 7 ani de-acasa. In timpul unei cozi interminabile, unul dintre noi a avut sansa de a-si comanda mult dorita aspirina, doar ca din motive intemeiate, aspirina s-a dovedit a fi fara de vreun folos la problemele pe care noi le intampinam.
Simptomele erau neclare, insa duceau cu siguranta inspre o criza de personalitate.Dupa mai multe investigatii, am ajuns la concluzia ca cel mai bun lucru este acela  pe care ti-l faci cu mana ta. Asa ca ne-am decis sa ne deschidem propria "pastilarie".In felul asta au luat nastere pastilele noastre.

In realitate, dorim sa afirmam ca suntem 3 tineri ce promoveaza umorul voluntar si doresc sa insenineze ziua tuturor, inclusiv ziua celui mai moracanos roman.
Pe langa faptul ca vom scrie articole umoristice, vor fi prezente si subiecte serioase.
Noi speram sa va achizitionati un Smarthphone Full HD, doar ca sa ne puteti citi mai bine.In metrou, Lehliu Gara, ori centrul vechi din Constanta. De oriunde. Vrem sa va demonstram ca nu trece o zi in care sa nu va luati aceasta pastila. Vrem sa va facem dependenti de noi si de ideile noastre.
          
Ce inseamna mai exact aceasta pastila ?
      

      Este cel mai bun remediu in cazul problemelor de zi cu zi.Ea promoveaza zambete, hazul, si nu in ultimul rand, calmeaza spiritele.Daca ai o zi plina tulburata, viziteaza pagina noastra si te asiguram ca te vei calma.
Putem spune ca aceasta este pilula de zi cu zi.Nu ai nevoie de nicio prescriptie, trebuie doar sa arunci o geana pe aici si nu ai sa regreti !
 
Cand prietena ta isi ia pilula de a doua zi, tu incearca  pastila noastra.Promitem ca nu vei avea parte de  greturi ori de copii surpriza.

     In aceste vremuri tulburi, trebuie sa gandim limpede.Iar voi aveti sansa de a ne citi gandurile.
De asemenea, va oferim sansa sa zambiti de cate ori doriti voi pe zi, in functie de accesarile dumneavoastra pe blog.

Acest
blog este un pamflet si trebuie tratat ca atare.
Orice asemanare cu persoane sau fapte reale este pur intamplatoare.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu